Molnfront CloudApp

AdminComments

Vi har precis gjort de sista finputsningarna på vår nya molntjänst. Du har ingen egen server att bry dig om, allt driftas på robusta och skalbara PaaS instanser i molnet. Du sköter allt för hemsidan med marknadens bästa webgränssnitt. Det finns mängder med funktioner såsom responsiva html 5 mallar, video, ljud plugin, bloggar, formulärbyggare, undersökningar, enkel e-handel med Paypal eller Google Play.

CDNVi skapar din helhetslösning på Internet som är mycket prisvärd och enkel att sköta. Du får vår marknadsledande lösning som du enkelt sköter i en webbläsare med dra och släpp funktioner.

Inga HTML kunskaper krävs eller djupgående kunskaper om serverarkitektur och operativssytem, den biten sköter vi.

Till de första 10 kunderna (9 återstår) erbjuder vi också uppsättning av ett av marknadens mest prisvärda CDN till ett värde av 650 SEK med skydd för spam och attacker samt att den blir otroligt snabb och alltid on-line.

 

Complexity is your enemy. Any fool can make something complicated. It is hard to make something simple.

- Sir Richard Branson

Kontakta oss så får du ett konto uppsatt med en gång och kan börja konfigurera det. Först när du är nöjd med webbplatsen trycker vi på knappen och det kostar då endast: 79 SEK per månad, inga dolda kostnader. Obegränsad bandbredd, utrymme och antal sidor - go crazy!

 Molnfront CloudApp

blog comments powered by Disqus